Maak kennis met!

Yvonne den Burger Nieuws

Het bestuur verwelkomt Maurice de Wilde bij de Vereeniging van Handelaren.

Maurice de Wilde is Chief Financial Officer bij Koopman Logistics Group in Noordhorn. De Wilde heeft een brede ervaring, opgedaan in binnen- en buitenland. Koopman Logistics Group heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt in een sterk veranderende markt. Maurice de Wilde werkte na zijn studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam onder andere bij Price Waterhouse Nederland. Daarnaast bekleedde hij diverse functies bij Shell, zowel in het binnenland als in het buitenland. In 2013 keerde hij met zijn gezin terug naar Nederland en werd hij benoemd tot CFO bij GasTerra. ©www.koopman.nl

 

Het bestuur verwelkomt  Wouter Gudde, de nieuwe  directeur  van FC Groningen, bij de Vereeniging van Handelaren. 

De 34-jarige Schiedammer volgt Hans Nijland op en heeft een vijfjarige overeenkomt tot medio 2024. Gudde was commercieel directeur bij Excelsior Rotterdam.
Wouter Gudde maakte in 2004 zijn debuut in het betaalde voetbal. De centrale verdediger speelde meer dan 150 officiële wedstrijden voor achtereenvolgens Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk en Excelsior. Gudde beëindigde zijn actieve voetbalcarrière in het seizoen 2010/2011 in Rotterdam-Kralingen en ging direct aan de slag als commercieel medewerker bij Excelsior. Vanaf 2012 vormde hij samen met Ferry de Haan de directie van de Rotterdamse club. Gudde heeft tijdens zijn voetbalcarrière zijn bachelor business administration aan de Erasmus universiteit in Rotterdam behaald en volgde de opleiding Sportleadership op de Nyenrode Business University.